EPS heeft op basis van ervaringen vanuit alle sleepwagenteams een checklist & tips opgesteld. De sleepwagenbemanning neemt deze voorafgaand aan de start van de wedstrijd door met de wedstrijdorganisatie. In de bijlage een voorbeeld van deze checklist.

Bijlage:

2021-EPSevaluatie_tips_baanafmetingen.pdf
2021.EPSevaluatie_tips_baanafmetingenAlle sleepwagenteams worden van harte uitgenodigd om de registratieformulieren in te vullen en te retourneren aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na ontvangst en controle van de registratie wordt de goedkeuring voor 2023-2024 toegekend.De toekenning wordt bevestigd met een registratiesticker voor 2023 met het bijbehorende registratienummer. De registratie geldt dan tot en met 31.03.2024.
European Pulling Safety (EPS) is een samenwerkingsverband (stichting) sinds 2015
van eigenaren/beheerders van sleepwagens ingezet bij het faciliteren van truck- & tractorpullingwedstrijden en demonstraties in Europa.

Het doel van EPS is het binnen Europa bevorderen en optimaliseren van de veiligheid
tijdens pullingwedstrijden.

Sleepwageneigenaren kunnen zich na inspectie aansluiten en registreren bij EPS.
De jaarlijkse kosten zijn € 200. Het eerste jaar is dat € 500,--.
Voor meer informatie neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bestuur bestaat uit Karin Reijnders (voorzitter), Elly van der Schraelen (Secretaris), Hannie ter Heide (Penningmeester), Edward Reijnders en Corné Bastiaansen. Het website onderhoud wordt verzorgd door Karin Reijnders