EPS heeft op basis van ervaringen vanuit alle sleepwagenteams een checklist & tips opgesteld. De sleepwagenbemanning neemt deze voorafgaand aan de start van de wedstrijd door met de wedstrijdorganisatie. In de bijlage een voorbeeld van deze checklist.

Bijlage:

2019-EPS-checklist-en-baanreglement.pdf
2019.EPS checklist en baanreglementAlle sleepwagenteams worden van harte uitgenodigd om de registratieformulieren in te vullen en te retourneren aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Na ontvangst en controle van de registratie wordt de goedkeuring voor 2019 toegekend.De toekenning wordt bevestigd met een registratiesticker voor 2019 met het bijbehorende registratienummer.
European Pulling Safety (EPS) is een samenwerkingsverband sinds 2015
van sleepwagens voor truck- & tractorpullingwedstrijden in Europa.

Het doel van EPS is het binnen Europa bevorderen en optimaliseren van de veiligheid
tijdens pullingwedstrijden.

Sleepwagen eigenaren kunnen zich na inspectie aansluiten bij EPS.
De jaarlijkse kosten zijn € 200. Het eerste jaar is dat € 500,--.
Voor meer informatie neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bestuur bestaat uit Dinant Scheggetman (Voorzitter) Elly van der Schraelen (Secretaris), Hannie ter Heide, Edward Reijnders en Corné Bastiaansen (Penningmeester) Het website onderhoud wordt verzorgd door Karin Reijnders