update-eps-bestuur-2021
2020 gaat de boeken in als 'het jaar zonder truck- en tractorpulling competitie'. Op een aantal demo- of testdagen na hebben we als sleepwageneigenaren onze passie niet kunnen invullen zoals we dat anders zo vanzelfsprekend vinden.
Laten we er alles aan doen met elkaar om ervoor te zorgen dat we in 2021 onze hobby weer volop kunnen uitoefenen. Goed voor alle betrokkenen, deelnemers, organisatoren, publiek en alle functionarissen.


Onlangs heeft het EPS-bestuur elkaar digitaal ontmoet.
De meest belangrijke besluiten hierin waren:

1. geldigheid registratie 2020 zetten we voort in 2021. De informatie (brief en sticker) sturen we toe aan alle EPS geregistreerde sleepwageneigenaren;

2. er zijn in 2021 geen kosten verbonden aan de registratie in 2021. De in 2020 betaalde registraties worden kosteloos omgezet naar 2021. U ontvangt als sleepwageneigenaar derhalve geen factuur in 2021;

3. de jaarvergadering met de sleepwageneigenaren en organisatoren in januari 2021 verplaatsen we graag naar een passend moment waarbij de Covid-19 maatregelen het ons als groep toestaan om elkaar persoonlijk te zien en te spreken. Wellicht kunnen we dan als sleepwageneigenaren alsnog de uitnodiging verzilveren vanuit het team Black Fury (Franky van Egroo);

4. de richtlijnen en alle formulieren zijn geactualiseerd voor 2021 en gepubliceerd op deze website.

Op naar een goed, sportief maar bovenal gezond 2021.

Bestuur European Pulling Safety
Edward Reijnders,
Corné Bastiaansen,
Hannie ter Heide,
Elly van der Schraelen en
Karin Reijnders

Op 25 januari 2020 waren we te gast bij de familie Kristof Blum (Blum Machinery). De sleepwageneigenaar van de sleepwagen G-Force. Vele teams van de diverse sleepwageneigenaren waren hierbij aanwezig. In de bijlage een kort verslag van deze bijeenkomst en de presentatie die is gegeven. De acties en de afspraken zijn hierin verwerkt. Indien hierover nog aanvullende vragen zijn stel ze dan gerust aan de Bestuursleden.

Bijlage:

2020-01-25sleepwageneigenarenEPSinclusiefnotulen.pdf
2020.01.25sleepwageneigenarenEPSinclusiefnotulenOok in 2021 maken we gebruik van het wedstrijdbaanreglement voor alle functionarissen op de wedstrijdbaan 'binnen de hekken'. Verstrek het document voorafgaand aan de wedstrijd aan alle baanfunctionarissen zodat we met elkaar nog veiliger kunnen werken volgens de richtlijnen. Het is een samenwerking tussen EPS en VTN.

Bijlage:

2021wedstrijdbaanreglementfunctionarissenEPSVTN.pdf
2021wedstrijdbaanreglementfunctionarissenEPSVTNEPS registratie en certificering 2019 is ingegaan op 1 april 2019. Alle informatie is beschikbaar voor alle sleepwagens.Alle eigenaren van de sleepwagen zijn ondertussen voorzien van de registratie 2019. De sticker 2020 en de registratiebevestiging is niet beschikbaar gesteld. Dit had alles te maken met de Covid-19 maatregelen gedurende 2020. In het eerste kwartaal actualiseren we de registratie 2020-2021.
Deze registratie is dan weer geldig tot en met 31.3.2022.

Indien hierover nog aanvullende vragen zijn stel ze dan gerust aan het bestuur.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur EPS
Toeren App meer info zie document

Bijlage:

EPS-toerenapp.pdf
EPS toerenappbijeenkomst-in-gemertOp zaterdag 30 januari 2016 was het merendeel van de EPS-geregistreerde sleepwagenteams aanwezig bij Dinant Scheggetman, de voorzitter van het EPS-bestuur (sleepwagenteam Next Mission) voor de aftrap van het seizoen 2016.
Hartelijk dank voor deze geslaagde dag.

bestuur EPS
Elly, Corné, Dinant en Edward