Op 2 februari 2019 waren we te gast bij de familie Bastiaansen in Rijsbergen. De sleepwageneigenaar van de Hyproslee. Vele teams van de diverse sleepwageneigenaren waren hierbij aanwezig. In de bijlage een kort verslag van deze bijeenkomst en de presentatie die is gegeven. De acties en de afspraken zijn hierin verwerkt. Indien hierover nog aanvullende vragen zijn stel ze dan gerust aan de Bestuursleden.

Bijlage:

2019-02-02uitwerkingnotulenEPSbijeenkomssleepwageneigenaren.pdf
2019.02.02uitwerkingnotulenEPSbijeenkomssleepwageneigenarenOok in 2019 maken we gebruik van het wedstrijdbaanreglement voor alle functionarissen op de wedstrijdbaan 'binnen de hekken'. Verstrek het document voorafgaand aan de wedstrijd aan alle baanfunctionarissen zodat we met elkaar nog veiliger kunnen werken volgens de richtlijnen.

Bijlage:

2019wedstrijdbaanreglementfunctionarissenEPSVTN.pdf
2019wedstrijdbaanreglementfunctionarissenEPSVTNEPS registratie en certificering 2019 is ingegaan op 1 april 2019. Alle informatie is beschikbaar voor alle sleepwagens.Alle eigenaren van de sleepwagen zijn ondertussen voorzien van de registratie 2019. De sticker 2019 en de registratiebevestiging is beschikbaar bij de sleepwagen inclusief het registratienummer.
Deze registratie is geldig tot en met 31.3.2020.

Indien hierover nog aanvullende vragen zijn stel ze dan gerust aan het bestuur.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur EPS
Toeren App meer info zie document

Bijlage:

EPS-toerenapp.pdf
EPS toerenappbijeenkomst-in-gemertOp zaterdag 30 januari 2016 was het merendeel van de EPS-geregistreerde sleepwagenteams aanwezig bij Dinant Scheggetman, de voorzitter van het EPS-bestuur (sleepwagenteam Next Mission) voor de aftrap van het seizoen 2016.
Hartelijk dank voor deze geslaagde dag.

bestuur EPS
Elly, Corné, Dinant en Edward