Ook in 2023 maken we gebruik van drie richtlijnen, formulieren en het wedstrijdbaanreglement voor alle functionarissen op de wedstrijdbaan.

Zowel binnen als buiten de wedstrijdbaan werken we daarmee aan de veiligheid van alle aanwezigen. Een vergunning aanvragen of vrijwilligers (vooral de baanfunctionarissen) kan hierin ondersteunend ingezet worden.

Verstrek het document voorafgaand aan de wedstrijd aan de organisatie(s).
Zij kunnen er vervolgens verder mee in hun communicatie.


Bijlage:

2023wedstrijdbaanreglementfunctionarissenEPSVTN.pdf
2023wedstrijdbaanreglementfunctionarissenEPSVTNEPS registratie en certificering 2023-2024 gaat in op 1 april 2023. Alle informatie is beschikbaar voor alle sleepwagens.Alle eigenaren van de sleepwagen worden in de komende weken voorzien van de registratie 2023. De sticker 2023 ter bevestiging op de sleepwagen en het registratiebevestiging komt beschikbaar. De registratie 2023 is geldig tot en met 31 maart 2024.

Indien hierover nog aanvullende vragen zijn stel ze dan gerust aan het bestuur.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur EPS
Toeren App meer info zie document

Bijlage:

EPS-toerenapp.pdf
EPS toerenappbijeenkomst-in-gemertOp zaterdag 30 januari 2016 was het merendeel van de EPS-geregistreerde sleepwagenteams aanwezig bij Dinant Scheggetman, de voorzitter van het EPS-bestuur (sleepwagenteam Next Mission) voor de aftrap van het seizoen 2016.
Hartelijk dank voor deze geslaagde dag.

bestuur EPS
Elly, Corné, Dinant en Edward